Öğrenciler Öğretmenleriyle Teog Sorularını Değerlendirdi

Öğrenciler Öğretmenleriyle Teog Sorularını Değerlendirdi

26-27 Kasım tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik birinci dönem ortak sınavlarında başarılı sonuçlara imza atan Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Başarı Koleji’nin öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte sınav sorularını değerlendirdi.
26 - 27 Kasım 2014 tarihlerinde Ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerine uygulanan (TEOG) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı sonuçlarının öğrenci ve öğretmenlerin kitapçıklar üzerinden değerlendirmeleri sonucu Başarı Koleji’nden 8 öğrencinin tüm soruları doğru cevaplandırarak tam puan beklediği belirlendi. Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden çıkan tüm soruları doğru cevaplandırarak tam puan bekleyen 8 tane öğrencinin yanı sıra değerlendirmeler sonucu bütün öğrencilerin TEOG sınavında üstün başarı gösterdiği anlaşıldığını belirten Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif İnci, "Bütün 8’inci sınıf öğrencilerimizi TEOG sınavında tüm derslerde üstün başarı göstermelerinden ve gurur kaynağımız olan bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Elde ettikleri başarının gururunu yaşayan öğrenciler sınav sorularını değerlendirdikten sonra gönüllerince bir gün geçirdiler. Spor turnuvaları ve farklı etkinlikler ile elde ettikleri başarının tadını çıkarırken öğretmenleri de öğrencilere eşlik etti.