Özel Öğrencilerden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Özel Öğrencilerden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Antalya’nın Kumluca ilçesindeki Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyarete etti.
Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 15 öğrenci, Okul Müdürü Abdullah Kocabaşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve şube müdürleri ile birlikte Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyarete etti. Öğrencileri kapıda karşılayarak karanfil veren Başkan Çetinkaya, Okul Müdürü Abdullah Kocabaşoğlu’ndan okulla ilgili bilgi aldı.
Bu yıl öğrencileri tanımı ve becerilerini test etme yılı olduğunu belirten Kocabaşoğlu, gelecek yıllardan itibaren öğrencilerin beceri ve yeteneklerine göre eğitimlerini belirleyeceklerini söyledi.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise engelli öğrencilerle toplumun her kesiminin özel olarak ilgilenmesi gerektiğini söyledi. Kumluca Belediyesi olarak okul binası ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her türlü desteği sağladıklarını belirten Başkan Çetinkaya, bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.
Ziyaret sonunda Kumluca Belediye Başkanı öğrencilere kol saati hediye etti.