Polisi Alarma Geçiren "şüpheli" Mezar

Polisi Alarma Geçiren "şüpheli" Mezar

Antalya’da, 155 Polis İmdat hattına yapılan ihbar sonucu açılan mezardan köpek ölüsü çıktı. Kimliği belirlenemeyen kişinin, ölen köpeğini gömdüğü yeri mezar gibi düzenlemesi dikkat çekti.
Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayvan pazarının yakınındaki boşluk alana iki kişinin çukur kazarak mumyalanmış bir poşet gömdüğünü gören konuşma engelli Celal Kandil, durumdan şüphelendi. Gördüklerini bir kağıda yazan Celal Kandil, kağıdı emekli polis memuru Bekir Horasan’a verdi.
Okudukları karşısında şüphelenen Horasan, hemen polisi aradı. Mezar şeklindeki çukuru gören polisler, bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirdi. Olay yeri inceleme ekipleri şüpheli mezar üzerinde inceleme yaptı. Uzun süre beklenilen belediye kepçesi gelmeyince olay yeri ekipleri şüpheli mezarın üzerindeki toprağı kürekle dikkatli bir şekilde almaya başladı. Bütün polislerin merakla izlediği çukurdan naylona sarılmış ve bantlanmış bir poşet çıktı.
Bıçak yardımıyla açılan naylondan köpek ölüsü çıktı. Polis, kazdıkları çukuru yeniden kapatarak olay yerinden ayrıldı. Köpeğin kimliği meçhul bir hayvansever tarafından gömüldüğü tahmin ediliyor.
Durumu polise bildiren Bekir Horosan ise okuduğu notun ardından bölgeye gelip baktığını belirterek, "Mezar gibi görünen çukuru görünce polise haber verdik" dedi.