Samani Aksu’da Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Samani Aksu’da Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, memleketi Aksu’da mahalle muhtarları ile buluştu.
Aksu’da bir dizi temaslarda bulunan, Kaymakamlık ve Aksu Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ile birlikte mahalle muhtarlarıyla buluştu.
Aksu Muhtarlar Derneği’nde konuşan Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu için yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler vererek, ilçenin kısa süre içerisinde kalkınacağını söyledi.
EXPO 2016’nın Aksu’ya kazandırılmasında gösterilen çabayı hatırlatan Hüseyin Samani, “EXPO sayesinde Aksu’ya birçok hizmet gelecek. Her kış yaşanan sel baskınları artık Aksu’nun çilesi olmaktan çıkacak. Aksu modern yollarla donatılacak. Daha birçok hizmet Aksu’ya kazandırılacak. Aksu Belediyesi’nin de çalışmalarıyla ilçemizin çehresi değişecek. Aksu halkı kazanacak” diye konuştu.
Aksu’nun ilçe statüsüne kavuşturulması için ortaya konan çalışmaları anlatan Hüseyin Saman, muhtarlara ‘Aksululuk bilinci’nin herkes tarafından benimsenmesi gerektiğini söyledi. Aksu’nun A sınıfı bir ilçe olduğunu söyleyen Samani, “Ben gittiğim yerlerde ’Aksuluyum’ diyorum. Sizler de bu bilinçle hareket edin. İlçemizi kalkındırmak için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.