Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi Final Hedefi

Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi Final Hedefi
Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Borussia Dortmund ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finalinde süre almak ve kupayı kazanmak istediğini belirtti.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, sezon başında Fenerbahçe'den transfer olduğu takımda Şampiyonlar Ligi finali heyecanını yaşıyor. 1 Haziran'da Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'de forma şansı bulmayı hedefleyen Güler, Madrid'deki basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Kupayı Kazanan İlk Türk Futbolcu Olmak İstiyorum"

Güler, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi finaline çıkmasının kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, "Bu kupayı alan ilk Türk futbolcu olmak, sahada bulunmak istiyorum ama bundan daha önemlisi Real Madrid'in bu kupayı almasını istiyorum. Finale kaldığımız için ve benim ilk finalim olmasından dolayı çok mutluyum, çok gururluyum." dedi.

"Türk Halkının Desteği Beni Çok Mutlu Ediyor"

Türk halkının kendisine gösterdiği destekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Arda Güler, "Türk halkının desteğinden dolayı çok mutluyum. Buradan onlara teşekkür etmek istiyorum. Umarım her şey benim için daha da iyi olur ve onları gururlandırmaya devam ederim." ifadelerini kullandı.

"Sezon Zor Başladı Ama Fırsatları İyi Değerlendirdim"

Maçlarda süre alma konusunda zorlu bir başlangıç yaptığını, ancak yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdiğini söyleyen Güler, "Zor bir sezon başlangıcı yaptım ve fırsatlar gelsin diye çok bekledim ama son bir ayda fırsatlar gelince de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Umarım böyle olmaya devam eder. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon forma giyemedim ama bundan dolayı hayal kırıklığım yok. Önemli olan oradaki kupayı almak." dedi.