Batshuayi'nin Galatasaray'dan İstediği Maaş Kriz Yarattı

Batshuayi'nin Galatasaray'dan İstediği Maaş Kriz Yarattı
Galatasaray, Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ile transfer görüşmelerine başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız oyuncunun, sarı-kırmızılılardan talep ettiği maaş dudak uçuklattı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Batshuayi, serbest kaldıktan sonra Galatasaray'ın radarına girdi. Ancak Belçikalı golcünün talepleri, Galatasaray yönetimini şaşırttı.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin aldığı yıllık 10 milyon euroyu örnek gösteren Batshuayi, pazarlıklara 7 milyon euro maaş talebiyle başladı. Buna ek olarak, 5 milyon euro da imza parası isteyen Batshuayi, sarı-kırmızılı yönetimi zora soktu.

Galatasaray Masadan Kalktı

Bu yüksek talepler karşısında şaşkına dönen Galatasaray yönetimi, Batshuayi ile anlaşmanın mümkün olmayacağını belirterek masadan kalktı. Icardi'nin arkasında güçlü bir golcü arayışında olan Galatasaray, bu gelişme üzerine alternatif isimlere yöneldi.

Batshuayi'nin taleplerinin karşılanamayacak seviyede olduğunu düşünen Galatasaray, transfer stratejisini gözden geçirerek başka oyuncularla temas kurmaya başladı. Teknik heyetin istediği profile uygun yeni golcü adayları üzerinde çalışmalar sürüyor.