Beşiktaş ve Birçok Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi!

Beşiktaş ve Birçok Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, son oynanan müsabakalarda yaşanan olaylar sebebiyle Beşiktaş dahil birçok kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Beşiktaş ile Yukatel Adana Demirspor arasında oynanan Trendyol Süper Lig müsabakasında taraftarlarının "çirkin ve kötü tezahüratları" nedeniyle her iki kulüp de PFDK'ya sevk edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca bu kararı aldı.

Corendon Alanyaspor Antrenörü Tedbirli Olarak PFDK'ya Sevk Edildi

Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi doğrultusunda Corendon Alanyaspor'un antrenörü Orhan Çıkırıkçı, Atakaş Hatayspor ile oynanan müsabakada gösterdiği "sportmenliğe aykırı hareket" sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi

Siltaş Yapı Pendikspor ve Kasımpaşa'dan Gelen Sevkler

Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. ile Kasımpaşa A.Ş. arasında oynanan müsabakada, Siltaş Yapı Pendikspor'un "talimatlara aykırı hareketi" sebebiyle PFDK'ya sevk edildiği açıklandı. Ayrıca Kasımpaşa A.Ş. antrenörü Sami Uğurlu'nun aynı müsabakada sergilediği "hakaret" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.