Fenerbahçe Mourinho ile 2 Yıllığına Anlaştı

Fenerbahçe Mourinho ile 2 Yıllığına Anlaştı
Fenerbahçe, teknik direktörler İsmail Kartal ile yollarını ayırdığını ve dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile iki yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonları yöneten İsmail Kartal ile olan profesyonel ilişkisini sonlandırdığını duyurarak, teknik direktörlük koltuğu için dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile anlaşma sağladığını açıkladı. İki yıllık sözleşme imzalayan Mourinho, kulübün yeni teknik direktörü olarak göreve başlayacak.

Aziz Yıldırım'ın başkanlık kampanyası sırasında vadettiği büyük isim olan Mourinho, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Londra'da görüşerek kontratı imzaladı. İkilinin, bu görüşme sonrası birlikte 2023 Şampiyonlar Ligi finalini izleyeceği bilgisi verildi.

Koç ve Mourinho El Sıkıştı

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşmede dikkat çekici bir detay bulunuyor: Portekiz Milli Takımı'na özel bir serbest kalma maddesi. Mourinho, milli takımın başına geçme fırsatı doğduğunda, Fenerbahçe'den ayrılma hakkını saklı tutuyor.

Ali Koç'un Mourinho ile anlaşma sağlaması, Aziz Yıldırım'ın planladığı Mourinho ile olan toplantının iptal olmasına neden oldu.