Fenerbahçe'de Başkanlık Yarışı Kızışıyor! Aziz Yıldırım Kongreyi Terk Etti

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık seçimleri için hareketli günler yaşanıyor. Mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım arasındaki rekabet, Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında doruğa çıktı.

Ali Koç'un önerisiyle Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının yönetimi için Vefa Küçük'ün ismi gündeme getirildi. Aziz Yıldırım ve ekibi ise bu göreve Şekip Mosturoğlu'nun getirilmesini talep etti. Yapılan oylama sonucunda Vefa Küçük'ün bu önemli toplantıyı yönetmesi kararlaştırıldı. Bu karar Ülker Stadyumu'nda Vefa Küçük lehine yapılan tezahüratlarla karşılandı.

Karara sert tepki gösteren Aziz Yıldırım, kürsüye çıkarak itirazını dile getirdi. Yaşanan gergin diyalog sırasında Yıldırım, "Bir dakika beni dinleyin" diyerek söz almak istedi. Ancak Vefa Küçük, "Benden söz almadınız" diyerek Yıldırım'a karşı çıktı. Yıldırım ise, "Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun" sözleriyle tepkisini sürdürdü.

Kısa bir süre sonra tekrar söz alan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe üyelerine hitap ederek, "1 dakika beni dinleyin Fenerbahçeliler. Fenerbahçe'ye yakışır bir kongre olsun. Yapılan seçim gayrı demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. İsteyen kalabilir, isteyen ayrılabilir" diyerek kongreyi terk etti.