Göztepe Nielsen ve Diouf İle Yollarını Ayırıyor

Göztepe Nielsen ve Diouf İle Yollarını Ayırıyor
Göztepe, Süper Lig'deki yeni sezon öncesinde kadro yapılanmasına hız verirken, ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor.

Daha önce Atınç Nukan, Billal Messaoudi, Celil Yüksek, Ümit Akdağ, Fıratcan Üzüm ve Ensar Aksakal ile yollarını ayıran Göztepe, bu hafta içinde stoper Lasse Nielsen ve forvet Mame Diouf ile de vedalaşmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde kadroda köklü değişikliklere giden sarı-kırmızılı ekip, 36 yaşındaki Senegalli forvet Mame Diouf'un performansından memnun kalmadı. Sezon başında büyük umutlarla Konyaspor'dan transfer edilen Diouf, ciddi bir sakatlık geçirerek 2024 yılında sahaya çıkamadı. Sadece 13 maçta forma giyen Diouf, toplam 952 dakika sahada kaldı ve 2 gol, 1 asistle sezonu tamamladı. Tecrübeli forvetin lisansı, ligin ikinci yarısında askıya alındı.

İsveç'in Malmö takımından transfer edilen 36 yaşındaki Danimarkalı stoper Lasse Nielsen de beklenen performansı sergileyemedi. Genelde yedek kulübesinde kalan Nielsen, 18 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti.

Göztepe'de bir diğer ayrılık ise 27 yaşındaki forvet Kubilay Kanatsızkuş olacak. Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Kanatsızkuş, yedek forvet olarak toplamda 30 maça çıkarken 3 gol atmayı başardı. Ancak yeni sezon kadro planlamasında kendisine yer bulamadı.