Icardi Gol Kralı Olmaktan Mutluluk Duyuduğunu Açıkladı

Icardi Gol Kralı Olmaktan Mutluluk Duyuduğunu Açıkladı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsledi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, gösterdiği başarılı performansın kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda basın mensuplarına konuşan Icardi, sezon boyunca sahada gösterdikleri performansın yanı sıra birçok dış etkenle de mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirtti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a yönelik açıklamalarına atıfta bulunan Icardi, bu nedenle "uyuma" hareketi yaptığını ifade etti. "Sahada kendimizi gösterdik ve üst üste iki yıl şampiyon olduk." dedi.

Galatasaray'ın geniş ve tutkulu taraftar kitlesine dikkat çeken Icardi, onlara ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşattıkları için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hak ettikleri bir başarıya imza attıklarını belirten yıldız futbolcu, "Tüm rekorları kırarak bu noktaya geldik. Özellikle son aylarda yaşadığım sakatlıklara rağmen hep takımımın yanında oldum. Gol kralı olmak benim için büyük bir mutluluk. Yarın tüm Galatasaraylılarla birlikte bu büyük başarıyı kutlayacağız." dedi.

Muslera'dan Şampiyonluk Değerlendirmesi

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Fernando Muslera, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti. Üst üste iki yıl şampiyon olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Muslera, "13 yılda 17 kupa kazandım. Tüm rekorları kırdık ve bu kulüp bunu hak ediyor. Dinlendikten sonra Beşiktaş ile Süper Kupa'da karşılaşacağız." diye konuştu.icardi2.jpg

Geçen hafta Fenerbahçe'ye karşı kaybettikleri maça değinen Muslera, "Geçen hafta en iyi seviyemizde değildik ve maçı kaybettik. Ancak bu sezonun genelini etkileyecek bir durum değildi. Sezonu tek bir maç belirlemez. Şampiyonluk için ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye devam edeceğiz. Icardi'yi gol krallığı için tebrik ediyorum. Şampiyonluk tüm Galatasaray taraftarına kutlu olsu.," ifadelerini kullandı.