Jose Mourinho'nun İlk Talebi: "Kimseyi Satmayın, Herkesi Görmek İstiyorum"

Jose Mourinho'nun İlk Talebi: "Kimseyi Satmayın, Herkesi Görmek İstiyorum"
Süper Lig'in dev ekiplerinden Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile iki yıllık anlaşma sağladı. Mourinho'nun İstanbul'a varışıyla birlikte, sarı-lacivertli takımın yeni sezon hazırlıklarına hız vermesi bekleniyor.

Dünya futbolunun ünlü ismi Jose Mourinho, Fenerbahçe ile iki yıllık bir sözleşme imzaladı. Mourinho'nun kulüp yönetimiyle yaptığı ilk görüşmelerde, takımdan kimseyi satmamalarını ve her oyuncuyu görmek istediğini belirttiği öğrenildi.

Jose Mourinho'nun, bugün Real Madrid ile Dortmund arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçını izleyeceği ve ardından Fenerbahçe için yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

Fanatik'in haberine göre, Mourinho, Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncuları Fred ve Dzeko ile iletişime geçerek bilgi aldı. Ayrıca, takımın eski teknik direktörlerinden Jorge Jesus ile de görüşmeler gerçekleştirdiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin maçlarını yakından takip eden Mourinho'nun, kulüp yetkilisi Branco ile yaptığı görüşmelerde, takımdaki herkesi görmek istediğini belirttiği kaydedildi.