Şampiyonluk Yarışında Konyaspor ve Galatasaray Karşı Karşıya

Şampiyonluk Yarışında Konyaspor ve Galatasaray Karşı Karşıya
Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor, Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında olan Galatasaray'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor, kendi sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Büyük heyecanla beklenen bu kritik karşılaşma MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve 19:00'da başlayacak. Maçın hakemi olarak Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çalacağı maçta, yardımcı hakemler Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Elbil olacak. Dördüncü hakem olarak ise Muhammet Ali Metoğlu sahada yer alacak.

Konyaspor'un Muhtemel İlk 11'i

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Galatasaray karşısında sahaya sürmeyi düşündüğü ilk 11'i belirledi. Yeşil-beyazlıların muhtemel kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Slowik, Uğurcan Yazgılı, Adil Demirbağ, Hadebe, Guilherme, Soner Dikmen, N'Zonzi, Oğulcan Ülgün, Ndao, Ethemi ve Cikalleshi.

Galatasaray'ın Muhtemel İlk 11'i

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da Konyaspor karşısında sahaya çıkacak ilk 11'ini şekillendirdi. Sarı-kırmızılıların muhtemel kadrosu ise şu şekilde: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Berkan Kutlu, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi.