Talisca'dan Al-Nassr'a "Sonuna Kadar Seninle" Mesajı

Talisca'dan Al-Nassr'a "Sonuna Kadar Seninle" Mesajı
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın transfer gündemine taşıdığı Anderson Talisca, dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca'nın takıma katılmak istediğine dair açıklamaları üzerine, Talisca'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr'da forma giyen Brezilyalı yıldız, Instagram hesabından Al-Nassr amblemini gösteren bir fotoğraf paylaştı ve "Sonuna kadar seninle" notunu ekledi.

talisca-mesaj2.png

Yıldırım'ın Talisca ile ilgili sözleri Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırırken, bu paylaşım transfer dedikodularına yeni bir boyut kazandırdı. Talisca'nın paylaşımı, Brezilyalı futbolcunun geleceği hakkında soru işaretleri oluşturdu.

Aziz Yıldırım, başkanlık kampanyası sırasında, seçilmesi durumunda dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmak istediğini belirtmişti. Ancak, mevcut başkan Ali Koç, yaptığı açıklamada tecrübeli teknik adamla iki yıllık bir anlaşmaya vardıklarını duyurdu.