Taşkesik Yolunda 17 Kilometrelik Çalişma Başladı

Taşkesik Yolunda 17 Kilometrelik Çalişma Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Korkuteli’ne bağlı Çomaklı, Avdan ve Güzle yolundan sonra Taşkesik yolunda çalışma başladı.
Korkuteli’ne şantiye kuran Antalya Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çomaklı,Avdan ve Güzle yolundan sonra Taşkesik Mahallesi’ndeki 17 kilometrelik yol çalışması başladı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sadullah Bayer, Hüseyin Torun ve AK Parti ilçe yöneticileri çalışma alanında inceleme yaptı.
İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir yaptığı açıklamada, "30 Mart yerel seçimlerinin ardından Korkuteli’nde hizmet ağımız hızla devam ediyor. İlk olarak Çomaklı Mahallesi’nde başlayan yol çalışması, Avdan ve Güzle yoluyla devam etti. Şimdi de Taşkesiği Mahallesi’nde devam ediyor. Korkuteli 30 Mart yerel seçimlerden sonra 7 milyon TL’lik yol çalışması yapıldı. Şu an yapımına başlanan Taşkesik yolunun maliyeti 2,5 milyon TL. Hizmetlerimiz devam edecek" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ise çalışmaların devam edeceğini belirtirken, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran da ilçeye bağlı tüm mahallelerde yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti.