Turgay Genç’ten Döşemealtı’na Spor Kompleksi Sözü

Turgay Genç’ten Döşemealtı’na Spor Kompleksi Sözü

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (DÖSİAD) geleneksel hale gelen Perşembe günü kahvaltı toplantısının konuğu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu. Genç Tenis İhtisas Kulubü tarzında hizmet verecek bir tesis yada kompleksin kurulması konusunda alan tahsisi üzerinde çalışma yaptıklarını açıkladı.
5. Yılına giren DÖSİAD’ın hem Döşemealtı’nda hem de Antalya’da önemli çalışmalar yaptığını bildiren DÖSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, yeni bir yönetim ve yeni bir heyecanla görevlerine devam ettiklerini ve yeni üyelerin katılımıyla daha da büyüdüklerini söyledi.
Konuşmasına, DÖSİAD’ın Yeni Yönetimi ve üyelerine başarılar dileyerek başlayan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İş adamlarından oluşan DÖSİAD’ın bugüne kadar çok önemli işler gerçekleştirdiğini özellikle yurt dışı seyahatlerinde Döşemealtı’nı dünyaya tanıttıklarını bildirdi.
Başkan Genç yaptığı açıklamasında, "Her biri kıymetli iş adamlarından oluşan ve 5. yılını dolduran DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu’nu ve çok değerli üyelerini tebrik ediyorum. DÖSİAD gittiği her ülkeye Döşemealtı’nın kültürünü, değerlerini ve zenginliklerini de beraberinde götürüyor. Adeta İlçemizin tanıtım elçisi gibi görev yapan iş adamlarımıza saygılarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz" diye konuştu.DÖSİAD üyelerine bir de müjde veren Belediye Başkanı Turgay Genç, Tenis İhtisas Kulubü tarzında hizmet verecek bir tesis yada kompleksin kurulması konusunda alan tahsisi üzerinde çalışma yaptıklarının bilgisini verdi. Bu arada DÖSİAD Yönetimi duyarlılık örneği göstererek Döşemealtı’nda bir okula verilmek üzere Oyuncak Toplama Kampanyası başlattı.