Turizmci Tontu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Turizmci Tontu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya’nın tanınmış turizmcilerinden Catamaran Resort Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı 70 yaşındaki Erdal Tontu, son yolculuğuna uğurlandı.
Turizmci Erdal Tontu, iki gün önce öğle saatlerinde kent merkezindeki evinde kalp krizi geçirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan Tontu, ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Tontu'ya burada stent takıldı. Bilinci yerine gelen Tontu, bir süre sonra yeniden bir kriz daha geçirdi. Bu krizi kaldıramayan Tontu, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Tontu için öğle namazını müteakiben Muratpaşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Tontu’nun tabutu üzerinde Antalyaspor ve Fenerbahçe formalarının olduğu görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Tontu’nun cenazesi Beldibi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Tontu’nun cenaze törenine Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(ATSO) Çetin Osman Budak, yakınları ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.