Türkiye’nin Kültürel Zenginliği Kepez’de Yaşandı

Türkiye’nin Kültürel Zenginliği Kepez’de Yaşandı

Kepez Belediyesi, 11 ayrı yörenin folklor kültürünü buluşturduğu Ulusal Halk Dansları Festivali, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’nda, Latif Doğan konseri ile tamamlandı.
Kepez Belediyesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve üç gün süren Ulusal Halk Dansları Festivali, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen gece ile sona erdi.
11 ayrı yörenin folklor kültürünü buluşturduğu Ulusal Halk Dansları Festivali ve Latif Doğan konserine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Türkiye’nin değişik yörelerinden sundukları halk danslarından sonra, sahne alan Latif Doğan sevilen parçalarıyla Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce Antalyalıya unutulmaz bir gece yaşattı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı konuşmada, 2009’dan bu yana Kepez’i halkımızla birlikte modern bir şehir haline getirmek için ellerinden gelen her şeyin yaptıklarını belirtti.Başkan Tütüncü, “Ulusal halk oyunları festivalimizi Kepez’in tamamına hakim olacak güzel bir festival haline getirmenin bugün ilk adımını atıyoruz. Festivaller ve kültürel etkinlikler bizim kendi kültürel dinamiklerimizden elde ettiğimiz o güzellikleri barındırdığı ölçüde bir üst yapıya sahiptir. Önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı bir biçimde Türkiye’nin 81 vilayetindeki kültürel zenginlikleri Antalya’da, Kepez’de sergileyeceğiz” dedi.