Vali Muammer Türker’e Atb Yöneticilerinden Ziyaret

Vali Muammer Türker’e Atb Yöneticilerinden Ziyaret

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır ile Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Valisi Muammer Türker’e makamında ziyaret ederek, 22-26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 5. Yöresel Ürünler Fuarı’na davette bulundular.
ATB yöneticileri ile tanışarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Muammer Türker, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşlarının önemine değindi. Vali Türker, “Devletin rolü ne olmalı? Sizin gibi teşekküllere yol açmalı. Fırsat vermeli.Yerine göre maddi destek olabilir. Yerine göre başka imkanlar olabilir ama sizin o faaliyetleri bizatihi kendi dinamiklerinizle yapmanız lazım. Antalya’yı var eden ağırlıklı olarak devletten ziyade özel sektör. O dinamiği harekete geçirebilirsek, bizim başarımız orada yatar” dedi.
Ali Çandır da Vali Türker’e ATB ve zeytin park başta olmak üzere yürüttükleri projeler hakkında bilgi vererek, şehrin kalkınmasına yönelik proje bazlı çalıştıklarını dile getirdi. Ali Çandır, Vali Türker’e 22 - 26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yöresel Ürünler Fuarı davetiyesi takdim etti.