Voleybol Erkekler 2. Ligi

Voleybol Erkekler 2. Ligi

Türkiye 2. Profesyonel Erkekler Voleybol Ligi A Grubu'nda mücadele eden Korkuteli Gençlikspor'da başkan Servet İlhan, ciddi bir yapılanma içerisine gireceklerini söyledi.
Korkuteli Gençlikspor'un Türkiye 2. Profesyonel Erkekler Voleybol Ligi A Grubu'nda mücadele ettiğini söyleyen başkan Servet İlhan, “Takıma yeni isimler katmak için transfer çalışmalarına başladık. Yapacak olduğumuz yeni transferlerimizi belirledik. Sezon öncesinde yeni oyuncularımızın eski oyuncularımızla da iyi bir kaynaşma ve uyum göstererek, takımımıza yeni başarılar kazandıracağına inanıyorum. Oyuncularımız bu sezonda başarılı bir performansla ligde kalmayı başardılar. Gelecek sezon hedefimiz önce ilk dörde girerek Play-off’a katılmak, daha sonra da 1. Lig’e çıkmak. Takımımıza başarılar diliyor, Korkuteli halkından takımımıza sahip çıkarak desteklerini esirgememelerini istiyorum” dedi.
Transfer çalışmalarının başladığını dile getiren Korkuteli Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan “Öncelikle takımın bütçesini belirlememiz gerekiyordu. Bu kapsamda mevkilere alınacak sporcularımızı belirledik. Alınacak sporcularımızın maliyetlerini de belirledik. Bu kapsamda da bütçemizi belirledik. Bütçemizi belirledikten sonrada transfer çalışmalarımıza start verdik. Takımda kalmasını istediğimiz futbolcularla masaya oturduk ve birçoğu ile anlaştık. Takımda kalmak istemeyen futbolcularımıza da asla zorluk çıkarmayacağız. İyi bir takım yaparak, ligde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Korkuteli Gençlikspor Başkanı Servet İlhan, "Korkuteli gençlik sporun asansör takım olmadığımızı tüm Türkiye’ye gösterdik. Artık voleybolda Korkuteli ismi herkes tarafından benimsendi. Biz 2 yıl içinde tecrübe kazandık. Bundan sonra sezon başında iyi bir takım kurarak artık gözümüzü Play-off guruplarında oynamak için olacak” açıklamalarında bulundu.