Yaz Okulu Öğrencileri Kızıltepe Yürüyüş Parkurunda Sabah Sporu Yaptı

Yaz Okulu Öğrencileri Kızıltepe Yürüyüş Parkurunda Sabah Sporu Yaptı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çocuk Meclisi Yaz Kursları öğrencileri doğa yürüyüşü etkinliğinin bu yıl 85 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildiğini söyledi.
Merkez Şubede kurslara katılan 85 öğrenci ile birlikte Hisarcık Bölgesi Kızıltepe mevkisinde sabah yürüyüşüne katılan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “ Bugün çocuklar ile sabah sporu yaparak güne erken saatlerde MERHABA diyoruz. Çocuklarımızı sabah erken kalkarak hayata hazırlamak çok önemli, bu neden ile eğitmenlere teşekkür ediyorum. Sabah sporu ile çocuklar hem spor yapıyor, hem eğleniyor, hem de zihinlerini açarak eğitime hazırlanıyorlar. Melikgazi Belediyesi olarak Kızıltepe yürüyüş parkurunu düzenledik ve yürüyüş sonrasında aletli spor yapabilmeleri için 5 farklı spor aleti monte ettik. Sağlıklı ve dinç kalabilmek için bütün hemşerilerimizi yürümeye ve spor yapmaya davet ediyorum“ dedi.
Sabah sporuna katılan Merkez Kurs öğrencileri yürüyüş sonrası kültürfizik hareketleri yaptılar. Öğrenciler hep beraber türkü ve şarkı söyleyerek eğlendiler.,