Adıyaman'da Polis Meslektaşlarını Öldürdü

Adıyaman'da Polis Meslektaşlarını Öldürdü
Adıyaman'ın Altınşehir ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda bir polis meslektaşlarına karşı silahını kullanarak 2 polisin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Adıyaman'ın Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde meydana gelen trajik olay, akşam saatlerinde gerçekleşti. Polis memuru S.U.Ş., karakola gelerek polis merkezi amiri Başkomiser Kamuran Ü. ve asayiş şube ekipler amiri Gökhan Ö.'ye kendi silahıyla ateş açtı. Bu saldırı sonucunda Başkomiser Kamuran Ü. ve ekipler amiri Gökhan Ö. ağır yaralandı.

Olayın ardından diğer polis memurları tarafından etkisiz hale getirilen saldırgan S.U.Ş., gözaltına alındı.

Polis Memurları Hayatını Kaybetti

Yaşanan acı olay sonrasında hastaneye kaldırılan Başkomiser Kamuran Ü. ve ekipler amiri Gökhan Ö., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüler.

Yetkililerden Açıklama Geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, polis memuru S.U.Ş.'nin saldırısı sonucunda yaşanan acı olayı doğruladı. Bakan Yerlikaya, şehit polis memurlarına Allah'tan rahmet dileyerek ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu ve olayın adli ve idari yönleriyle ilgili başlatılan tahkikat hakkında bilgi verdi.