Antalya'da Doktor Deniz Toman'dan Günlerdir Haber Alınamıyor

Antalya'da Doktor Deniz Toman'dan Günlerdir Haber Alınamıyor
Antalya'nın Serik ilçesinde 32 yaşındaki doktor Deniz Toman'dan 4 Haziran'dan bu yana haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine jandarma ekipleri, ormanlık alanda geniş çaplı arama çalışmaları başlattı.

Doktor Deniz Toman, Aşağıoba Mahallesi'ndeki yakınlarını ziyaret ettikten sonra kayboldu. Toman’ın ailesi, 4 Haziran’dan beri kendisinden haber alamayınca jandarma ekiplerine başvurdu. Serik İlçe Jandarma Komutanlığı’nın koordinesinde Kargıcak mevkiindeki ormanlık alanda başlatılan arama çalışmalarına, Jandarma Komando Arama Kurtarma (JAK) ekipleri de katıldı.

Çalışmalarda kadavra ve iz takip köpekleri kullanılarak, geniş bir alanda detaylı tarama yapılıyor. Jandarma ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını ve görgü tanıklarının ifadelerini de değerlendirerek, doktorun izini sürmeye çalışıyor.

Aile ve Yakınları Endişeli

Doktor Toman’ın ailesi ve yakınları, her geçen gün artan endişe içinde arama çalışmalarının sonuç vermesini bekliyor. Jandarma ekipleri ise arama faaliyetlerini aralıksız sürdürerek, doktorun bulunabilmesi için yoğun çaba sarf ediyor.