Eve Köpek Getiren Oğlunu Bıçaklayarak Öldürdü

Eve Köpek Getiren Oğlunu Bıçaklayarak Öldürdü
İzmir'in Gaziemir ilçesinde yaşanan olayda, bir baba 21 yaşındaki oğlunu evde köpek besleme meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucunda bıçaklayarak öldürdü daha sonra kaçtı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir baba, eve köpek getirme meselesi yüzünden tartıştığı 21 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan baba, polis ekipleri tarafından bir kahvehanenin tuvaletinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aktepe Mahallesi 132 Sokak'ta öğlen saatlerinde yaşanan olayda, M.D. adlı baba, eve köpek getiren oğlu Ahmet D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, M.D. ekmek bıçağıyla oğlunu bıçakladı ve ardından olay yerinden kaçtı.

21 Yaşındaki Genç Hastanede Hayatını Kaybetti

İhbar ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Ahmet D.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu en yakın hastaneye kaldırdı. Yaralı oğul Ahmet D., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Genç adamın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

oglunu-oldurdu2.jpg

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri kaçan baba M.D.'yi yakalamak için hemen harekete geçti. M.D.'nin evin yakınlarındaki bir kahvehaneye gittiğini polis tespit etti. Polisleri fark eden M.D., kahvehanenin tuvaletine kaçarak kapıyı kilitledi ve teslim olmamak için direndi.

Polis, bir süre sonra tuvaletin kapısını kırarak cinayet zanlısı babayı gözaltına aldı. Suç aleti ile yakalanan M.D.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.