İstanbul'un Bazı Semtlerinde 10 Saatlik Su Kesintisi Yaşanacak

İstanbul'un Bazı Semtlerinde 10 Saatlik Su Kesintisi Yaşanacak
İstanbul'un Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerinde yarın akşam saat 21.00'den sabah saat 07.00'ye kadar vana yenileme çalışmaları sebebi ile su kesintisi yapılacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan açıklamada, Büyükçekmece İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde vana yenileme çalışması yapılacağı belirtildi.

Yarın gece saat 21.00 ile sabah 07.00 arasında İstanbul'un Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerinin bazı mahallerinde su kesintisi yaşanacak.

Su kesintisi olacak mahalleler;

"Büyükçekmece ilçesinde; Ulus, Mimarsinan, Güzelce, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Hürriyet, Ahmediye, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye mahalleleri. Çatalca ilçesinde; Ferhatpaşa, Çakıl, Ovayenice, Muratbey, Elbasan, Kaleiçi, İzzettin, Gökçeali, Oklalı ve Subaşı mahalleleri. Silivri ilçesinde; Cumhuriyet, Hürriyet, Mimarsinan, Selimpaşa, Çanta ve Yeni Mahalle'nin üst kotları ile Semizkumlar, Kavaklı, Sancaktepe, Balaban, Ortaköy, Kadıköy, Gazitepe, Fatih, Alibey, Piri Mehmet Paşa ve Gümüşyaka mahallelerinin tamamı."