TEM Otoyolu'nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

TEM Otoyolu'nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı
İstanbul'da TEM Otoyolu'nun Bahçeşehir mevkiinde Ankara istikametine seyir halinde olan bir kamyonun frenlerinin boşalması sonucu zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada 10 araç birbirine çarptı, 2 kişi yaralandı.

Ankara yönüne giden Adem G.'nin kullandığı kamyon, frenlerinin boşalması nedeniyle önündeki kamyonete çarptı. Bu çarpmanın ardından diğer araçlar da birbirine çarparak 10 aracın karıştığı zincirleme bir kaza meydana geldi. Kazada kamyonda bulunan Melih G. ve başka bir araçtaki Harun G. yaralandı.

Kazanın hemen ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Adem G., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Belediye ekipleri ise kaza mahallinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kazanın sebep olduğu uzun araç kuyrukları, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü ve trafik akışı tekrar sağlandı.