Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Sosyal Medya Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Sosyal Medya Açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada sosyal medyaya ilişkin konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamaları Şu Şekilde:

"Teknolojiyle beraber bağımlılık başta evlatlarımızın karşı karşıya kaldığı riskler de artıyor. Oyun platformları şiddeti teşvik etmeye, sapkın akımların özendirilmesine de aracılık ediyor. Sadece şiddet, sapkın akımlar değil, ırkçılık da körükleniyor. Irkçı faşizm buralardan besleniyor. Türkiye’yi ekonomik sosyal ve güvenlik noktasında zafiyete uğratmak isteyen ırkçılık tuzağının merkez üssü sanal alemdir.

Geçen ay uyguladığımız tedbirlerde olduğu gibi hemen birileri tarafından yasakçı olmakla suçlanıyoruz. Nefret suçlarının hatta istismarın meşrulaştırılması kabul edilemez. Çocuklarımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Çocuklarımız için tek yürek tek bilek olmalıyız. Değişimi yönetmek, yönlendirmek bizim elimizdedir.

Çocuklarımızın ruh ve beden sağlığı her türlü hesabın üstündedir. Çocuklarımızı korumak için hepimiz tek yürek tek bilek olmalıyız. İnsanla teknoloji arasındaki roller değişirse, teknoloji insana hükmederse o zaman işler çığırından çıkar. Teknolojiyi kullanmakla bağımlı olmak arasında çizgi kaybolunca karşılaşacağımız sıkıntıları biliyoruz. Her yaş grubundan vatandaşımız dijital teknolojinin getirdiği sorunlarla mücadele ediyor. Bu noktada hepimize sorumluluk düşüyor. Kontrollü kullanımı yaygınlaştırmak durumundayız."