Merakla Beklenen Kabine Toplantısı Yarın: Öğretmen Atamaları İlk Sırada

Merakla Beklenen Kabine Toplantısı Yarın: Öğretmen Atamaları İlk Sırada

Yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşecek olan kabine toplantısı, iç ve dış siyasetteki önemli konuları ele alacak. Beştepe'de gerçekleşecek olan toplantıyı on binlerce öğretmen adayı da büyük bir ilgiyle takip edecek. Özellikle öğretmen atamaları konusundaki takvimin toplantı gündemine dahil edilmesi bekleniyor.

Atama Takvimi Nasıl Olacak?

Yarınki kabine toplantısında öğretmenlere kadro tahsisi ve atama takvimi hakkındaki detaylar görüşülecek. Ardından, Millî Eğitim Bakanlığı'nın branş bazlı çalışmalarının hayata geçirilmesi bekleniyor. Bunun dışında kabine toplantısının gündeminde şu konular yer alıyor: İç ve dış siyasette öne çıkan konular da ele alınacak. Terörle mücadele kapsamında yurt içi ve sınır ötesinde devam eden operasyonlar da gözden geçirilecek. 31 Mart öncesinde seçim güvenliğini sağlamak amacıyla yurt genelinde alınacak önlemler masaya yatırılacak.

Ekonomide Yol Haritası Görüşülecek

Ekonomi alanındaki yol haritası da kabine toplantısında değerlendirilecek. Enflasyonla ve fahiş fiyatlarla mücadele için atılacak adımlar da ele alınacak. Türkiye'nin, İsrail'in gerçekleştirdiği katliamı durdurmak amacıyla yürüttüğü diplomatik çabalar, Gazze'ye insani yardımın ulaştırılması ve yaralıların tahliyesi konuları da kabine toplantısının önemli maddeleri arasında yer alıyor.