"Bir Başka Aşk" Filminin Çekimleri Başladı

"Bir Başka Aşk" Filminin Çekimleri Başladı
O3 Medya'nın iddialı yaz projesi "Bir Başka Aşk" için geri sayım başladı. Çekimleri Çeşme'de gerçekleştirilecek olan bu yeni romantik komedi filminde başrolleri ünlü oyuncular Barış Arduç ve Hande Erçel paylaşacak.

Türk sinemasının sevilen yıldızları Hande Erçel ve Barış Arduç, bu yaz vizyona girecek olan "Bir Başka Aşk" filminde başrolü üstleniyor. O3 Medya'nın prodüksiyonunu üstlendiği film, Çeşme'nin büyüleyici doğasında çekilecek. Senaryosu Ceylan Naz tarafından kaleme alınan bu eser, Netflix platformunda en çok beğenilen projelere imza atan bir yazarın eseri olma özelliği taşıyor.

Çocukluk yıllarında birbirlerini tanıyan ve ailelerinin iş ortaklığıyla büyüyen Ege ile Aslı, yıllar sonra bir araya gelerek geçmişlerini ve geleceklerini sorgulayacaklar. Film, Ege karakteriyle pastoral bir yaşam süren, ailesinin zenginliğini geri çeviren doğa sever bir genç adamın; Aslı karakteriyle ise aile şirketini ayakta tutmaya çalışan, güçlü ve güzel bir iş kadınının hikayesini romantik ve komik bir dille anlatıyor.

Barış Arduç’un son dönemde yer aldığı reklam kampanyasının başarılı yönetmeni Engin Erden, "Bir Başka Aşk" filminin yönetmen koltuğunda oturuyor. Erden'in yönetmenliğinde, Hande Erçel ve Barış Arduç geçtiğimiz cuma günü provalarına başladılar ve çekilecek sahneler üzerinde çalıştılar.