Kızılcık Şerbeti Dizisinden Ayrılacak Son İki İsim de Belli Oldu

Kızılcık Şerbeti Dizisinden Ayrılacak Son İki İsim de Belli Oldu
Psikolojik olarak zor günler geçiren ve geçtiğimiz günlerde sette astım krizi geçiren Müjde Uzman, diziden ayrılma kararı aldı. Müjde Uzman’ın ardından, Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen de yeni sezon öncesinde kadroya veda edecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon öncesi oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler yaşanıyor. Başrollerde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı diziden peş peşe ayrılık haberleri geliyor.

İlk olarak, Yiğit Kirazcı ve Serkan Tınmaz’ın ayrılık haberi verilmişti. Şimdi ise Müjde Uzman ve Selin Türkmen'in ayrılığı duyuruldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde sette astım krizi geçiren ve psikolojik olarak zorlandığını belirten Müjde Uzman, senaristler Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı diziden ayrılma kararı aldı. Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri, yeni bölümde yalnız başına yurt dışına gitme kararı alacak. Aynı zamanda, dizide Çimen karakterine hayat veren genç oyuncu Selin Türkmen de ekipten ayrılacak.

Saliha Aliye Uzunatağan tarafından canlandıran Solmaz karakteri için gemi seyahati yazılmıştı. Usta oyuncunun yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı konusunda herhangi net bir bilgi bulunmuyor.