Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı

Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı
Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın, mahkemenin tutukluluk halinin devamına karar vermesiyle büyük bir sinir krizi yaşayarak intihara kalkıştığı iddia edildi.

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tutukluluk halinin devamına karar verilmesinin ardından çılgına döndü. Mahkeme heyetinin kararının duyulmasının ardından Polat, kendisine zarar vererek intihara kalkıştı.

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin davada tutuklu olarak yargılanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin tutukluluk halinin devam kararı alınmasının ardından Polat, büyük bir sinir krizi geçirdi. Polat, kendisine zarar vererek hastaneye kaldırıldı. Muayenede vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler tespit edildi.

Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, yaşananları doğrulayarak, "Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Polat'ın cezaevinde zor günler geçirdiğini ve kendisine zarar verdiğini belirtti. Toprak, "Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" iddiasında bulundu.

Hastanede tedavi gören Polat'a psikolojik tedavi uygulanırken, dava dosyasının İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dosya ile birleştirilmesine karar verilerek duruşma ertelendi.