Reha Muhtar Son Durum! Avukatı O İddialara Yanıt Verdi

Reha Muhtar Son Durum! Avukatı O İddialara Yanıt Verdi
Deniz Uğur’un iddialarına gazeteci Reha Muhtar’ın avukatı sosyal medyadan yanıt verdi.

Ünlü gazeteci ve sunucu Reha Muhtar, Sarıyer’deki evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılarak entübe edildi.

Muhtar'ın oğluyla beraber bir restoranda yemek yediği ve burada fazla alkol aldığı, sonrasında ise direksiyon başına geçerek evine döndüğü öne sürüldü. Eve dönmesinin ardından dengesini kaybeden Muhtar, merdivenlerden yuvarlanarak ağır şekilde yaralandı. Ünlü isme ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Muhtar, hemen hastaneye kaldırıldı.

Muhtar entübe edilmesinden sonra düşme anında yanında olan 15 yaşındaki oğlunun, anne Deniz Uğur’a teslim edilmediği iddia edildi.

Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ileri sürdü.

Uğur’un iddialarına gazeteci Muhtar’ın avukatından yalanlama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Muhtar’ın avukatı şöyle dedi:

“Reha Bey’in oğlu Poyraz’ın kaçırıldığı iddiası çirkin bir iddiadır. Gerçek bilgiler Deniz Hanıma verilmiş olmasına rağmen bu şekilde yaygara çıkartmak ancak kötü niyete işaret eder. Poyraz bazen hastanede babasının yanında bazen de evine gidip gelmektedir.

Poyraz daha önceleri annesinin yanında kalmak istemediğini defaatle resmî makamlar önünde beyan etmiş bu durum da kayıtlara geçmiştir. Bu süreç de dahi annesine gitmek istemediğini beyan etmektedir. Hal böyle iken ve ortada sağlık sorunuyla ilgili insani bir durum varken insani durumu ve çocuğun âli menfaatlerini hiçe sayarak ve kamuoyunu da manipüle etmek suretiyle durumdan yararlanmaya çalışmak meslek etiğiyle bağdaşmaz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”

Reha Muhtar vekili: Av. Mustafa Demiral